Tentang Kami

Profil Perusahaan

/about-us/
company img9
company img8
company img2

Engadeg di 2011, kakuatan Huyssen komitmen pikeun jadi panyadia hadé tina solusi kakuatan.Jalur produksi kami kalebet catu daya AC-DC, catu daya DC kakuatan tinggi, adaptor Daya, carjer Gancang, total 1000+ model.

kakuatan Huyssen pinuh sanggup nyadiakeun catu daya kualitas luhur, aranjeunna bisa dipaké dina rébuan aplikasi béda kaasup parabot éléktronik, manufaktur, mesin, kontrol prosés, automation pabrik, processing kimiawi, telekomunikasi, sistem monitoring, audio, panalungtikan ilmiah, aerospace. , mobil EV, jaringan, lampu LED, jsb catu daya kami boga reliabiliti dina pamakéan jangka panjang, functionality.Though biaya mangrupa bagian penting, tapi éta reliabiliti nu differentiates produk sabenerna unggul.

Ayeuna, catu daya tahan cai IP67 kami, nyertakeun 12W dugi ka 800W, kalayan sertifikasi kaamanan lengkep, aranjeunna tiasa dianggo dina sagala rupa lampu LED indoor & outdoor.

Pindah catu daya, nyertakeun 12W ka 2000W anu nganggo papan sirkuit anu saé sareng kinerja anu saé, tiasa diterapkeun kana alat pinter, manufaktur, mesin, industri, pencahayaan, jsb.DC Power supply, ngawengku ti 1500W mun 60000W.Urang ngarojong kakuatan luhur ngaropéa tur spésifikasi husus lianna kalayan kinerja unggul, operasi basajan, harga lumrah, pisan kalapa.

Consumer PD carjer gancang, sababaraha model dipaké gallium nitride (GaN) téhnologi, sadar "ukuran mini, kakuatan badag", minuhan kabutuhan sapopoé konsumén lalampahan bisnis 'jeung portabel pikeun mawa.

Pangalaman Urang

Fokus kana R&D sareng manufaktur dina industri catu daya salami 15 taun

Kantor Pabrik

2 pabrik 6 kantor

ngahargaan

30+ sertifikasi internasional

Sadaya produk urang direkayasa pikeun nyumponan standar kaamanan sadunya.Kontrol kualitas sareng prosés diasuransikeun nganggo sababaraha téknik sampling statistik sareng analisa sapanjang siklus manufaktur.Sajaba ti éta, sakabéh produk kudu lulus rigorous kaduruk-di na test final pinuh otomatis saméméh shipment.We boga dua basa produksi, hiji di Shenzhen jeung lianna di Dongguan, kalawan pangiriman timely.

Saterusna, kakuatan Huyssen ogé nawarkeun jasa design guna minuhan sarat husus konsumén '.Upami anjeun henteu mendakan modél anu cocog tina katalog kami, tim R&D kami anu berpengalaman tiasa ngarancang catu daya anu didamel khusus pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.Kalayan langkung ti 22 taun pangalaman desain R&D dina industri catu daya, kami nawiskeun solusi total pikeun anjeun sareng hoyong janten pasangan listrik jangka panjang anjeun.

Tim sareng kagiatan urang

Urang mindeng ngayakeun kagiatan tim, nu bisa ningkatkeun émosi kolega urang, mantuan pikeun ngokolakeun kasadaran tim, persatuan jeung gawé babarengan, forge payun bravely jeung nyieun kamajuan.

gzsdf (1)

Tug-of-Perang

gzsdf (2)

Panjat gunung luar

gzsdf (3)

Pertandingan baskét

gzsdf (4)

Naék gunung batu