Taros Kami

Shenzhen Huyssen Téhnologi Co., Ltd.

Alamat: Gedong E, Songyuan Technopolis, Komunitas Zhangge, Jalan Fucheng, Kacamatan Longhua, Shenzhen, Guangdong, Cina

Telepon: 0086-13570841067 / 0086-(0)755-32909068 / 0086-15889681099

Jam Gawé: Senén-Minggu: 8AM ka 12PM

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami