PRODUK FEATURED

  • 2 factories 6 offices2 factories 6 offices

    Kantor Pabrik

    2 pabrik 6 kantor
  • 30+ international certification30+ international certification

    Ngahargaan

    30+ sertifikasi internasional
  • All of our products are engineered to meet worldwide safety standards.All of our products are engineered to meet worldwide safety standards.

    Kualitas

    Sadaya produk urang direkayasa pikeun nyumponan standar kaamanan sadunya.
  • Focus on R&D and manufacturing in the power supply industry for 15 years.Focus on R&D and manufacturing in the power supply industry for 15 years.

    Pangalaman Urang

    Fokus kana R&D sareng manufaktur dina industri catu daya salami 15 taun.

TENTANG KAMI

  • company img1
  • company img2
  • company img3

Diadegkeun dina 2011, kakuatan Huyssen komitmen pikeun janten panyadia solusi kakuatan anu langkung saé.Jalur produksi kami kalebet catu daya AC-DC, catu daya DC kakuatan tinggi, adaptor Daya, carjer Gancang, total 1000+ model.

Sadaya produk urang direkayasa pikeun nyumponan standar kaamanan sadunya.Kontrol kualitas sareng prosés diasuransikeun nganggo sababaraha téknik sampling statistik sareng analisa sapanjang siklus manufaktur.Sajaba ti éta, sakabéh produk kudu lulus rigorous kaduruk-di na test final pinuh otomatis saméméh shipment.We boga dua basa produksi, hiji di Shenzhen jeung lianna di Dongguan, kalawan pangiriman timely.

AREA APLIKASI

Naha Milih Kami

1. Urang gaduh garis produk catu daya lengkep, ti 5 watt adaptor kakuatan ka 100,000 watt catu daya anu tiasa diprogram.
2. spésifikasi lengkep, tim R & D kuat, ngarojong kustomisasi husus.Kami nyayogikeun anjeun solusi kakuatan anu layak.
3. respon Gancang ka konsumén, proofing dina waktu, pangiriman gancang.