FAQ

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Dupi anjeun nawiskeun sampel pikeun nguji?

Sampel potongan 1-3 sayogi sareng waktos pangiriman biasana 3-5 dinten (Umumna).Sampel pesenan ngaropéa anu dumasar kana produk urang bakal nyandak sakitar 5-10 dinten.Waktu proofing sampel husus tur kompléks gumantung kana kaayaan sabenerna.

Ngeunaan fee sampel:

(1) Lamun perlu sampel pikeun dipariksa kualitas, waragad sampel sarta waragad pengiriman barang kudu boga muatan ti meuli urang.

(2) Sampel gratis sayogi nalika pesenan dikonfirmasi.

(3) Kalolobaan waragad sampel bisa balik ka anjeun nalika urutan dikonfirmasi.

Sabaraha lami waktos produksi anjeun?

Biasana bakal nyandak ngeunaan 15-20days.

Naon istilah pamayaran anjeun?

T / T, 30% T / T pamayaran sateuacanna, kasaimbangan 70% dibayar sateuacan kiriman atanapi ngalawan salinan bl.

L / C dina tetempoan ogé ditarima.

Dupi anjeun tiasa ngadamel kapang anyar kalawan spésifikasi ngaropéa Abdi peryogi?

Sumuhun, Urang tiasa ngadamel ukuran ngaropéa tur specs.

Naon waktos kalungguhan normal?

Pikeun produk normal, urang bakal ngirim barang ka anjeun dina 7-15 poé gawé sanggeus kami narima pamayaran Anjeun.Pikeun produk husus, 20-35 poé sanggeus narima 30% T / T deposit atanapi L / C dina tetempoan.

Kumaha kadali kualitas anjeun?

Kami gaduh tim QC bagian 3 urang sorangan pikeun mariksa unggal pesenan upami diperyogikeun.

Dupi abdi tiasa didatangan pabrik anjeun?

Urang warmly ngabagéakeun nganjang kami.Nanging, salami wabah, anjeun kedah ngadamel deteksi asam nukléat sareng ngasingkeun nalika anjeun sumping ka China anu bakal nyandak anjeun lami.Ku alatan éta, kami nyarankeun konsumén urang dear sarta babaturan nganjang kami sanggeus wabah, sarta kami bakal warmly ngabagéakeun.

Kumaha urang bisa milih cara pengiriman barang?

Pikeun urutan leutik, kami bakal nyarankeun Anjeun milih express, kayaning DHL, FEDEX, UPS, TNT, jsb. Pikeun urutan nu leuwih gede, kami bakal nyarankeun Anjeun milih ku laut. Lamun anjeun urgent, Anjeun bisa milih ku hawa. Kami bakal ngabantosan anjeun milih cara pengiriman anu paling éfisién saluyu sareng syarat detil anjeun.

Rék gawé bareng jeung urang?