100V12A 1200W parabot industri switching catu daya

Katerangan pondok:

Huyssen Power's Switching power supply Input Voltages nyaéta tina 90-264VAC, 50-60Hz, sareng sababaraha modél nawiskeun pilihan kelas industri 277VAC atanapi langkung luhur, rentang kakuatan kaluaran ti 5W dugi ka 2,000W.Tegangan kaluaran ditawarkeun antara 3 nepi ka 500VDC atawa leuwih.

Salian rupa-rupa produk baku kami, kami ogé nyadiakeun ladenan catu daya ngaropéa, mangga ngahubungan kami langsung!


Rincian produk

Tag produk

Video

spésifikasi:

Modél

HSJ-1200-12

HSJ-1200-15

HSJ-1200-24

HSJ-1200-100

tegangan DC 12V 15V 24V 100V
Dipeunteun kaluaran ayeuna 100A 80A 50A 12A
rentang ayeuna kaluaran 0~100A 0~80A 0~50A 0~12A
kakuatan DC 1200W 1200W 1200W 1200W
Tegangan adj.rentang ± 10% ± 10% ± 10% ± 10%
kasabaran tegangan ± 1% ± 1% ± 1% ± 1%
Ripple jeung noise 120mVp-p 150mVp-p 240mVp-p 600mVp-p
Taya stabilitas ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5%
stabilitas beban ± 5% ± 0,5% ± 0,5% ± 0,5%
rentang tegangan AC 90~132VAC/170~264VAC 47~63Hz
ayeuna 8A / 230VAC
Efisiensi 82% 84% 86% 90%
AC Inrush ayeuna 75A / 230V
Arus bocor <3.5mA/240VAC
Overload 105% ~ 150% Tipe: pareum hiccup pulsa Reset: pamulihan otomatis
Over-tegangan 115%~135%
  ± 10% ± 10% ± 10% ± 10%
Suhu luhur ERH3 ≥ 55 ° C Fan on, ≤ 45 ° C Fan off, ≥ 70 ° C, Motong kaluaran (5 ~ 15V)
Setup naékna tahan waktos 1.5s, 50ms, 20ms
Geter 10 ~ 500Hz, 2G 10 mnt./1 siklus, Mangsa 60 mnt, unggal sumbu
Tahan tegangan Input jeung kaluaran interval, 1.5KVAC, Input jeung dipager, 1.5KVAC, Kaluaran jeung dipager, 0.5KVAC
lalawanan isolasi Input jeung kaluaran interval, Input jeung dipager, Kaluaran jeung dipager, 500VAC/100M Ohms
Koéfisién suhu ± 0,03%/°C (0~50°C)
Suhu sareng kalembaban damel -10 ° C ~ + 60 ° C, 20 ~ 90% RH
Simpen suhu sareng kalembaban -20 ° C ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
Gemblengna dimensi 245 * 125 * 65 mm
Beurat 1,8 Kg
CE EMC ngaoténtikasi EN55022:2010 EN61000-3-2:2006+AL:2009 EN61000-3-3:2008
  EN55024:2010 EN55015:2006+AL2007+2009 EN61547:2009
CE LVD ngaoténtikasi EN61347-1:2008T A1:2001 EN61347-2-13:2006
  EN60950-1: 2006 + A11: 2009 + A1: 2010 + A12: 2001
RoHS ngabuktoskeun kaaslianana EPA3050B:1996 EN1122B:2001 EPA3052:1996 EPA3060A:1996
  EPA7196A:1992 EPA3540C:1996 EPA8270D:2007 IEC62321:2008

Aplikasi:

Loba dipaké dina:Papan reklame, Lampu LED, Layar tampilan, Printer 3D, Kaméra CCTV, Laptop, Audio, Telekomunikasi, STB, Robot cerdas, Kontrol Industri, alat-alat, jsb.

Prosés Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
1200W 2
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami