8KW 0-24V 0-333A High Power 8000W DC catu daya

Katerangan pondok:

Séri ieu mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram dénsitas tinggi kalayan laju réspon gancang, akurasi kontrol anu saé sareng tampilan digital, sareng rentang tegangan kaluaran anu lega.Ieu cocog pikeun kakuatan tinggi DC motor, compressors DC, kandaraan listrik, muatan batré, aerospace, énergi renewable, sarta server, nguji produk jeung kaduruk-di sepuh jeung widang lianna.

Aya panganteur komunikasi lengkep, RS232, RS485 bisa dipilih, nu merenah pikeun monitoring jauh jeung programming.


Rincian produk

Tag produk

Video

Fitur:

• Ngadopsi desain layar warna badag, tampilan luhur-harti

• ripple low, noise low

• tegangan konstan jeung kaayaan kerja konstan ayeuna switch otomatis

• Rojongan sampling jauh, kaluaran leuwih akurat

• panyalindungan otomatis tina OVP / OCP / OPP / OTP / SCP

• kontrol kipas calakan, ngurangan bising jeung ngahemat énergi

• fungsi konci panel hareup pikeun nyegah misoperation

• 19 inci 3U chassis bisa dipasang dina rak nu

• Rojongan RS232 / RS485 sarta panganteur kontrol Ethernet

• Sistem operasi UI desain ikon datar, interaksi manusa-komputer leuwih nyaman

• LAN port jaringan dual, digabungkeun commissioning hiji jaringan nepi ka ahir

High Power 8000W DC power supply (1)

spésifikasi:

Modél

HSJ-8000-XXX

Modél (XXX kanggo tegangan)

160

200

250

320

400

500

Tegangan Input

Pilihan:

1 Fase: AC110V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

1 Fase: AC220V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

3 Fase: AC380V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

Tegangan Kaluaran (Vdc)

0-160V

0-200V

0-250V

0-320V

0-400V

0-500V

Arus Kaluaran (Amp)

0-50A

0-40A

0-32A

0-25A

0-20A

0-16A

Tegangan kaluaran / adjustable ayeuna

Tegangan kaluaran rentang adjustable: 0 ~ Max tegangan

Kaluaran rentang adjustable Ayeuna: 10% tina max ayeuna ~ Max Ayeuna

Upami peryogi 0 ~ Max ayeuna, mangga ngahubungi sareng konfirmasi pabrik

Daya Kaluaran

8000W

Peraturan beban

≤0,5% + 30mV

Ripple

≤0,5% + 10mVrms

Stabilitas catu daya

≤0,3% + 10mV

Tegangan |Akurasi Témbongkeun Ayeuna

Precision tina tabel 4 digit: ± 1% + 1 kecap (10%-100% rating)

Tegangan |Format tampilan nilai ayeuna

Format tampilan: 0.000 ~ 9999V;0,00 ~ 99,99V;0.0 ~ 999.9A;

Tegangan Kaluaran Overshoot

Bangun dina Perlindungan OVP kalayan tingkat + 5%

Suhu Operasi|Kalembaban

Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃;Kalembaban Operasi: 10% ~ 85% RH

Suhu Panyimpenan |Kalembaban

Suhu Panyimpenan: (-20~70) ℃;Kalembaban gudang: 10% ~ 90% RH

Protection Leuwih-Suhu

(75~85) C.

Mode Dissipation Panas / Modeu Cooling

Cooling hawa kapaksa

Efisiensi

≥88%

Mimitian-up Kaluaran tegangan setelan waktos

≤3S

Panyalindungan

tegangan handap, leuwih tegangan, leuwih ayeuna, sirkuit pondok, overheating Protection

Catetan: lamun perlu tambahan Reverse Connection & Polaritas panyalindungan ngabalikeun kudu kontak pabrik ngaropéa

Kakuatan insulasi

Input kaluaran: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Kaluaran - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit

Résistansi insulasi

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ.

MTTF

≥50000h

Dimensi / Beurat Net

483 * 575 * 135mm, NW: 23,5kg

Fungsi Remote Control Analog (Pilihanal)

Fungsi Remote Control (Pilihan)

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog kontrol tegangan kaluaran & ayeuna

 

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog pikeun maca-balik tegangan kaluaran & ayeuna

 

0-5Vdc / 0-10Vdc analog Pindah sinyal pikeun kaluaran kontrol ON / OFF

 

4-20mA sinyal analog kontrol tegangan kaluaran & ayeuna

 

RS232 / RS485 Komunikasi kontrol port ku komputer

bubuka produk:

8000W
8000W DC power specifications (2)

fungsi:

● panyalindungan pondok-circuit: jangka panjang pondok-circuit atanapi pondok-circuit ngamimitian diwenangkeun dina kaayaan kerja béda;

● Tegangan konstan sareng arus konstan: Nilai tegangan sareng arus terus-terusan disaluyukeun tina enol ka nilai anu dipeunteun, sareng tegangan konstan sareng arus konstan sacara otomatis dirobih;

● calakan: pilihan kontrol analog sarta sambungan purwakarta pikeun ngabentuk calakan dikawasa jarak jauh stabilized catu daya ayeuna;

● adaptability Strong: cocog pikeun sagala rupa beban, kinerja anu sarua alus teuing dina beban résistif, beban kapasitif jeung beban induktif;

● panyalindungan Overvoltage: Nilai panyalindungan tegangan téh terus adjustable ti 0 nepi ka 120% tina nilai dipeunteun, sarta tegangan kaluaran ngaleuwihan nilai panyalindungan tegangan pikeun panangtayungan lalampahan;

● Unggal catu daya boga spasi surplus kakuatan cukup pikeun mastikeun yén catu daya bisa mastikeun kinerja alus tur umur panjang nalika gawéna dina kakuatan pinuh pikeun lila.

Prosés Produksi

high power 6000w 2
113
test power supply
DC power supply4
DC power supply5
DC power supply6
6000W 包装 3

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
ship power supply 6000W
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami