12V10A Power Supply SC-120 Series UPS batré carjer

Katerangan pondok:

Catu daya anu teu tiasa diganggu:

Bisa dianggo tanpa batré salaku catu daya,

muatan pinuh otomatis eureun, nyegah overcharge batré,

Daya listrik / batré otomatis ngalihkeun kaluaran Tunggal,

nganggo sekering reset otomatis Pindah ka catu daya batré,

Kalayan fungsi UPS pikeun ngeusi batre,

Kalawan sirkuit pondok, overcurrent, panyalindungan overvoltage.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

· Input AC universal: 90-264V

· Volume leutik, beurat low, efisiensi tinggi

· Protéksi: sirkuit pondok/beban leuwih

· Indikator pikeun kakuatan on / muatan / normal (LED)

· 100% tés ngaduruk-in beban pinuh

· Perlindungan batré dina tegangan low

· Garansi 2 taun

spésifikasi:

Modél

SC-120-12

SC-120-24

kaluaran tegangan DC

CH1: 13.8V

CH1: 13.4V

CH1: 27.6V

CH2: 26.5V

kasabaran tegangan

± 1%

-----

± 1%

-----

Dipeunteun ayeuna

8.0A

0.7A

4.0A

0.5A

rentang ayeuna

0~8.7A

-----

0 ~ 4A

-----

kakuatan dipeunteun

120W

120W

Ripple & noise

100mvp-p

-----

100mvp-p

-----

DCvoltage ADJ.rentang

CH1: 11.3 ~ 14.9V

CH1: 21.3 ~ 29.8V

Input rentang tegangan 90~264VAC,127 ~ 370VDC
frékuénsi 47~63HZ
arus AC 1.6A / 115VAC,0.8A / 230VAC
efisiensi 81% 83%
Arus asup Tiis mimiti ayeuna 25A / 115VAC,45A / 230VAC
Arus bocor <1mA/240VAC
Panyalindungan Leuwih beban Dipeunteun kakuatan kaluaran 110% ~ 150% ngamimitian leuwih panyalindungan beban
mode panyalindungan: mode ngecas AC: mode hiccup recovery otomatis sanggeus kaayaan sesar dihapus
Protéksi batré Dina tegangan low 9,5 ~ 11V 20 ~ 22V
mode panyalindungan: kaluaran cutoff
Fungsi bubuka UPS Ngeusi batre ngambang online jangka panjang, efisiensi ngecas tinggi, batré tiasa jenuh langkung ti 90%, cau-stop ngecas nalika pinuh, nyegah ngecas.Éféktif manjangkeun umur batre, AC / saklar otomatis batré, euweuh switch waktos, teu perlu hansip manusa, tiis-mimiti, lamun euweuh input AC, bisa ngagunakeun batré ngamimitian UPS, Minuhan kabutuhan darurat pamaké.
Lingkungan Suhu kerja, kalembaban -10 ℃ ~ + 60 ℃,20% ~ 90% RH
Suhu gudang, kalembaban -20 ℃ ~ + 85 ℃,10% ~ 95% RH non-condensing
Tahan geter 10~500HZ,2G10 mnt / 1 siklus,periode pikeun 60 menit,unggal sumbu
kaamanan Tahan tegangan I/PO/P:3KVAC I/P-FG:1.5KVAC O/P-FG:0.5KVAC
lalawanan terasing I/PO/P,I/P-FG,O/P-FG:100Mohms/500VDC
Standar Standar kaamanan Patuh kana UL60950-1
standar EMC Patuh kana EN55022,KELAS
Lain Diménsi 159 * 98 * 38mm (L * W * H)
Beurat / bungkusan 0.6kg/45pcs/24kg/0.034m³/1.2CUFT
Catetan 1. Sadaya parameter NOT husus disebutkeun diukur dina input 230VAC, dipeunteun beban jeung 25 ℃ tina temperature.2 ambient.Ripple & noise diukur dina rubakpita 20MHz ku ngagunakeun 12" twisted pair-kawat terminated kalawan 0.1uf & 47uf kapasitor paralel.3. Toleransi : ngawengku nyetél toleransi, pangaturan garis jeung pangaturan beban.

 

Aplikasi:

Loba dipaké dina: Lampu LED, layar tampilan, kontrol Aksés, 3D Printer, kaméra CCTV, Laptop, Audio, Telekomunikasi, STB,

Robot calakan, kontrol industri, alat-alat, jsb.

Prosés Produksi

裸板10
Switch power supply2
Switch power supply3
1200W 2
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami