AC ka DC 0-110V 14.5A 1600W Programming suplai kakuatan DC

Katerangan pondok:

Séri ieu mangrupikeun catu daya DC kakuatan tinggi anu tiasa diprogram kalayan laju réspon gancang, akurasi kontrol anu saé, sareng rentang tegangan kaluaran anu lega.

Éta cocog pikeun motor DC kakuatan tinggi, compressors DC, kandaraan listrik, aerospace, énergi renewable, sarta server.Nguji produk sareng sepuh kaduruk dina widang anu sanés.

Aya panganteur komunikasi lengkep, RS232, RS485 bisa dipilih, nu merenah pikeun monitoring jauh jeung programming.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

• Ukuran leutik, beurat hampang, cocog pikeun pamakéan permukaan karya jeung instalasi rak;

• Ngagunakeun modulasi PWM, modul kristal meakeun kakuatan lemah sareng ngaheéat listrik;

• akurasi High, ripple leutik jeung kinerja stabil;

• Ngagunakeun 4-angka laju sampling tinggi, tegangan resolusi luhur jeung méteran tampilan digital ayeuna;

• dirancang Elaborately sirkuit téhnologi éléktronik, cooling hawa kapaksa sarta perlakuan dissipation panas, kalawan koefisien hawa pisan low;

• kontrol hawa calakan, dissipation panas kapaksa dina sagala sisi, speed respon gancang;

• Pindah otomatis antara tegangan konstan jeung mode kerja ayeuna konstan;

• kontrol chip diimpor, stabilisasi tegangan / ayeuna ajeg, kaluaran stabil tinggi;

• sirkuit panyalindungan overvoltage, sirkuit panyalindungan overheat, fungsi panyalindungan circuit pondok;

• Pra-setting jeung nempo fungsi nilai tegangan konstan, nilai ayeuna konstanta sarta nilai panyalindungan overvoltage.

spésifikasi:

Modél

HSJ-1600-XXX

Modél(XXX kanggo tegangan kaluaran)

12

24

50
100

110

200
Tegangan Input(Pilihan) 1 Fase: AC110V±10%,50Hz/60Hz1 Fase: AC220V±10%,50Hz/60Hz
Tegangan Kaluaran (Vdc)

0-12V

0-24V

0-50V

0-100V

0-110V

0-200V

Arus Kaluaran (Amp)

0-133A

0-66.6A

0-32A

0-16A

0-14.5A

0-8A

Daya Kaluaran (W) 1600W
Tegangan kaluaran / adjustable ayeuna Tegangan kaluaran rentang adjustable: 0 ~ Max tegangan
Kaluaran rentang adjustable Ayeuna: 10% tina max ayeuna ~ Max Ayeuna
Upami peryogi 0 ~ Max ayeuna, mangga ngahubungi kami pikeun mastikeun
Peraturan beban ≤0,5% + 30mV
Ripple ≤0,5% + 10mVrms
Stabilitas catu daya ≤0,3% + 10mV
Tegangan |Akurasi Témbongkeun Ayeuna Precision tina tabel 4 digit: ± 1% + 1 kecap (10%-100% rating)
Tegangan |nilai ayeunatampilan Format Format tampilan: 0.000 ~ 9999V;0,00 ~ 99,99V;0.0 ~ 999.9A;
Tegangan Kaluaran Overshoot Bangun dina Perlindungan OVP kalayan tingkat + 5%
Suhu Operasi|Kalembaban Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃;Kalembaban Operasi: 10% ~ 85% RH
Suhu Panyimpenan |Kalembaban Suhu Panyimpenan: (-20~70) ℃;Kalembaban gudang: 10% ~ 90% RH
Protection Leuwih-Suhu (75~85) C.
Mode Dissipation Panas / Modeu Cooling Cooling hawa kapaksa
Efisiensi ≥86%
Mimitian-up tegangan Kaluaranwaktos netepkeun ≤3S
Protéksi Tegangan handap, leuwih tegangan, leuwih ayeuna, sirkuit pondok, overheating
Kakuatan insulasi Input kaluaran: AC1500V, 10mA, 1 menit; Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit; Kaluaran - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit
Résistansi insulasi

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ.

MTTF ≥50000h
Dimensi / Beurat Net 350 * 150 * 175mm;NW: 6,8 kg

Custom dijieun (Non standar)

Fungsi Control éksternal 0-5Vdc/0-10Vdc sinyal analogpikeun ngadalikeun tegangan kaluaran & ayeuna
  0-5Vdc/0-10Vdc sinyal analogpikeun maca-balik tegangan kaluaran & ayeuna
  0-5Vdc/0-10Vdc sinyal analogpikeun ngadalikeun kaluaran ON / OFF
  4-20mA sinyal analogkontrol tegangan kaluaran & ayeuna
  RS232/RS485kontrol port komunikasi ku komputer
Tegangan kaluaran / ayeuna 1 ~ 2000V,Nilai penstabil.0% nepi ka 100% adjustable1~2000A,Nilai ayeuna konstan.0% nepi ka 100% adjustable

 

bubuka produk:

1600W DC power specifications (1)
1600W DC power specifications (2)

fungsi:

● panyalindungan pondok-circuit: jangka panjang pondok-circuit atanapi pondok-circuit ngamimitian diwenangkeun dina kaayaan kerja béda;

● Tegangan konstan sareng arus konstan: Nilai tegangan sareng arus terus-terusan disaluyukeun tina enol ka nilai anu dipeunteun, sareng tegangan konstan sareng arus konstan sacara otomatis dirobih;

● calakan: pilihan kontrol analog sarta sambungan purwakarta pikeun ngabentuk calakan dikawasa jarak jauh stabilized catu daya ayeuna;

● adaptability Strong: cocog pikeun sagala rupa beban, kinerja anu sarua alus teuing dina beban résistif, beban kapasitif jeung beban induktif;

● panyalindungan Overvoltage: Nilai panyalindungan tegangan téh terus adjustable ti 0 nepi ka 120% tina nilai dipeunteun, sarta tegangan kaluaran ngaleuwihan nilai panyalindungan tegangan pikeun panangtayungan lalampahan;

● Unggal catu daya boga spasi surplus kakuatan cukup pikeun mastikeun yén catu daya bisa mastikeun kinerja alus tur umur panjang nalika gawéna dina kakuatan pinuh pikeun lila.

Prosés Produksi

high power 6000w 2
113
DC power supply3
test power supply
DC power supply6
DC power supply7
DC power supply5
DC power supply8

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
ship power supply 6000W
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami