Dual Kaluaran 120W 15V -15V Equipment Power Supply

Katerangan pondok:

suplai kakuatan kaluaran sababaraha Huyssen urang téh dibasajankeun 40 Watts ka 600 Watts, tegangan kaluaran ti 5 VDC mun 48VDC atawa saluhureuna.Kaluaran ganda, kaluaran triple, sareng kaluaran quad sayogi, nampi kustomisasi.

Seueur aplikasi sareng alat éléktronik butuh sababaraha voltase pikeun nyayogikeun rupa-rupa sirkuit internalna.Éta tiasa ngahémat waktos, rohangan, sareng artos dina sababaraha aplikasi, mangga ngahubungi kami pikeun langkung seueur.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

• Huyssen 15V -15V Triple Kaluaran tegangan Power Supply

• Universal AC input: 100-264V

• Cooling ku convection hawa bébas

• Sadaya ngagunakeun 105 ° C hirup panjang kapasitor electrolytic

• Suhu operasi luhur nepi ka 70 ° C

• efisiensi High, hirup lila jeung reliabilitas tinggi

• indikator LED pikeun kakuatan on

• beban pinuh suhu luhur kaduruk-di, 100% kaduruk-di test

• Protections: sirkuit pondok / leuwih ayeuna / Overload / Leuwih tegangan

• 24 jaminan bulan

120W multi output (1)

spésifikasi:

MODEL

HSJ-120-2412

HSJ-120-0512

HSJ-120-1515

OUTPUT NOMOR OUTPUT

CH1

CH2

CH1

CH2

CH1

CH2

  tegangan DC

12V

24V

5V

12V

15V

-15V

  dipeunteun ayeuna

3A

3A

5A

8A

4A

4A

  Kakuatan dipeunteun

120W

120W

120W

  RIPPLE & NOISE

120mVp-p

240mVp-p

80mVp-p

240mVp-p

150mVp-p

150mVp-p

  VOLTAGEADJ.RANGE

CH1: 4,75 ~ 5,5V

CH1: 4,75 ~ 5,5V

CH1: 13,5 ~ 16,5V

  VOLTAGETOLERANCE

± 2,0%

± 6,0%

± 2,0%

± 5,0%

± 4,0%

± 4,0%

  PERATURAN LINE

± 0,5%

± 1,5%

± 0,5%

± 1,0%

± 0,5%

± 0,5%

  LOADREGULASI

± 0,5%

± 3,0%

± 0,5%

± 2,0%

± 3,0%

± 3,0%

  SETUP.RISEHOLD.TIME 500ms, 30ms/230VAC 1200ms, 30ms/115VAC dina beban pinuh
  TAHAN WAKTU 80ms / 230VAC 16ms / 115VAC dina beban pinuh
INPUT RANGE TEGANGAN 88 ~ 264VAC 125 ~ 373VDC (Tahan 300VAC surge pikeun 5sec. Tanpa karuksakan)
  FREQUENCYRANGE 47~63HZ
  EFISIENSI

86%

82%

80%

  AC AYEUNA 0,8A / 115VAC 0,55A / 230VAC
  INRUSH AYEUNA Mimitian tiis 36A / 230VAC
  LEAKAGECURRENT <2mA/240VAC
PANGJAGAAN LEWET 110 ~ 150% dipeunteun kakuatan kaluaran
    Jinis panyalindungan: Modeu hiccup, pulih sacara otomatis saatos kaayaan sesar dipiceun
  OVER voltase Enya Enya
    Jinis panyalindungan: Modeu hiccup, pulih sacara otomatis saatos kaayaan sesar dipiceun
LINGKUNGAN WAKTU KERJA -25~+70°C (Tingali "Kurva Derating")
  KUMUM KERJA 20 ~ 90% RH non-condensing
  PENYIMPANAN TEMP HUMIDITY -40 ~ + 85 ° C 10 ~ 95% RH
  TEMPCOEFFICIENT ± 0,03%/ °C(0~50°C) dina kaluaran CH1
  GETERAN 10 ~ 500Hz, 5G 10min./1siklus, periode pikeun 60min.masing-masing sapanjang sumbu X, Y, Z
Kasalametan & EMC SAFETYSTANDARD U60950, TUV EN60950 disatujuan
  tahan tegangan I/PO/P:3KVAC I/P-FG:2KVAC O/P-FG:0.5KVAC
  Isolasi Résistansi I/PO/P, I/P-FG, O/P-FG: 100M Ohms / 500VDC / 25°C/ 70% RH
  Émisi EMC Patuh kana EN55022 (CISPR22) Kelas B, EN61000-3-2,-3
  EMC IMUNITAS Patuh kana EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, EN61000-6-2 (EN50082-2), tingkat industri beurat, kriteria A
QTERS MTBF 179 Khrs mnt.MIL-HDBK-217F (25°C)
  DIMENSI 150 * 55 * 40mm (L * W * H)
  PACKING 0,4 Kg;20 PCS / 9 Kg

 

Catu daya 120W seueur dianggo dina:

Bar lampu LED, strip lampu, karakter luminous LED, tampilan LED, billboard LED, tampilan kristal cair, massager, modul, proyék cahaya, sagala rupa kotak lampu, jsb;

Ngawaskeun alat-alat kaamanan, alat-alat industri, routers, motor, kaméra, komputer tablet, parabot proyéksi, power amplifier, navigasi mesin terpadu, ngawangun sistem interkom, jsb.

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami