tegangan tinggi catu daya programmable

kakuatan Huyssen mangrupakeun supplier global tegangan High Programmable DC Power Supplies.Kami ngagaduhan séri suplai listrik anu tiasa diprogram DC anu cocog pisan dina aplikasi DC kontinyu anu akurat sareng akurat dimana tegangan kaluaran anu stabil sareng dikontrol sareng arus penting.suplai ieu pinuh programmable ti 0,1% nepi ka 100% tina dipeunteun tegangan / ayeuna, kalawan akurasi tinggi na ripple ketat / kinerja régulasi.
Catu daya DC kami mangrupikeun catu daya switching anu tiasa diprogram kalayan kinerja laboratorium anu tepat.Aranjeunna nyayogikeun kalenturan sareng kontrol anu dipikabutuh pikeun aplikasi Uji & Pangukuran, ATE sareng Laboratorium ayeuna.
Panel hareup anu dikontrol sacara digital gampang dianggo sareng nyayogikeun setélan manual anu akurat ngeunaan kaluaran catu daya.Antarbeungeut serial digital RS232/485 anu dipasang aya dina pakét standar, ngahémat rohangan sareng ngamungkinkeun setélan jauh serbaguna sareng komunikasi sareng unggal catu daya.
Pasokan listrik anu tiasa diprogram kami ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, sapertos sistem sepuh relay, sistem uji motor, uji sepuh kapasitor, sistem uji lampu LED, sistem geothermal, aerospace, instrumen ékspérimén, énergi anyar, jsb.
Kami parantos ngaluncurkeun catu daya anu dikawasa ku program kalayan tegangan kaluaran anu luhur.Tegangan kaluaran dugi ka 20kV, sareng kinerja kakuatan nyugemakeun.
Kami masih ngarancang deui catu daya tina spésifikasi anu béda.Upami anjeun kedah ngarobih catu daya anu béda, mangga ngahubungi kami!
50


waktos pos: Sep-10-2021