Kumaha carana milih catu daya neundeun énergi

catu daya gudang énérgi outdoor geus beuki jadi produk diperlukeun nalika urang buka kémping outdoor, siaran live outdoor, piknik, jsb .. Kalawan eta, urang teu kedah salempang ngeunaan konsumsi kakuatan nalika kami ker!Tapi, dina kaayaan kiwari kualitas henteu rata produk éléktronik, kumaha carana milih hiji catu daya gudang énergi outdoor kalawan duanana jaminan kualitas sarta harga rélatif alus?

Paké kaamanan

Urang kedah ngartos heula penampilan sareng bahan catu daya panyimpen énergi luar, aplikasi sél, sareng protokol kaamanan naon anu dirojong, jsb.

Panyimpen énergi catu daya cangkang warna kami ngadopsi bahan tahan seuneu PC, anu tahan kana suhu anu luhur sareng sacara efektif tiasa nyingkahan bocor listrik sareng kejutan listrik;Dina hal inti listrik, inti listrik kelas mobil anu disertipikasi diadopsi, sareng inti listrik kapasitas tinggi langkung aman sareng langkung awét!

Éta ogé nerapkeun desain panto kaamanan standar nasional anyar.Sadaya interfaces kami gaduh sababaraha fungsi panyalindungan kaamanan, nyaéta, anti overcurrent, anti overvoltage, anti overload, anti sirkuit pondok, overcharge, leuwih ngurangan jeung leuwih panyalindungan suhu.

rojongan fungsional

Kami gaduh lampu lampu prasetél.Desain ieu bisa dilarapkeun ka lampu darurat.Pencét lila tombol cahaya, éta ogé bakal pindah ka modeu lampu sinyal nyalametkeun darurat SOS, nu hartina sanajan urang sapatemon bahaya nalika iinditan ker, urang bisa make eta menta tulung!

Antarmuka kami kalebet stop kontak porous, antarmuka tipe-C, panganteur USB-A ngecas gancang, panganteur USB-A biasa, panganteur ngecas input DC, jsb;Sajaba ti éta, panel panganteur ieu ogé dilengkepan tampilan LCD, switch kakuatan, switch kakuatan AC, switch lampu, jsb ti sudut pandang ngarojong ieu nyalira, éta cukup pikeun minuhan kabutuhan sapopoé kalolobaan jalma.

Dina aplikasi praktis, kapasitas batré 148100mah cukup keur urang ngecas parabot konvensional kayaning UAV, handphone jeung notebook!Sedengkeun pikeun rojongan kakuatan produk, éta gumantung kana kabutuhan pamakéan Anjeun.Kami gaduh 300W, 500W, 700W, 1000W, 1500W, 2000W sareng 3000W pikeun dipilih.

Salian ngagunakeun kakuatan mains konvensional pikeun ngecas éta, urang ogé bisa milih ngecas panel surya sarta ngecas mobil, nu portabel tur gancang.

Mun kabetot, mangga ngahubungan kami!

sfsed


waktos pos: Nov-26-2021