Adjustable 0-20V 30A 600W Ngalihkeun catu daya

Katerangan pondok:

Huyssen Power's Switching Power Supply Input Voltages nyaéta tina 90-264VAC, 50-60Hz, sareng sababaraha modél nawiskeun kelas industri pilihan 277VAC sareng langkung luhur, rentang kakuatan kaluaran ti 5W dugi ka 2,000W.Tegangan kaluaran ditawarkeun antara 3 nepi ka 2000VDC atawa leuwih.

Salian rupa-rupa produk baku kami, kami ogé nyadiakeun ladenan catu daya ngaropéa, mangga ngahubungan kami langsung!


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

● Huyssen Power Supply 0-20V 30A
● input AC 110/220VAC
● Low leakage ayeuna <2mA
● Protections: sirkuit pondok / Overload / Leuwih tegangan / Leuwih suhu
● Cooling ku kipas
● Tahan input surge 300vac pikeun 5 detik
● indikator LED pikeun kakuatan on
● béaya rendah, reliabiliti tinggi
● 100% beban pinuh kaduruk-di test
● 24 jaminan bulan

spésifikasi:

MODEL

HSJ-600-20

OUTPUT tegangan DC 0-20V
dipeunteun ayeuna 30A
RANGE AYEUNA 0 ~ 3A
Kakuatan dipeunteun 600W
RIPPLE & NOISE (max.) Catetan.2 180mVp-p
TEGANGAN ADJ.RANGKA 100%
TOLERANSI TEGANGAN Catetan.3 ± 3%
PERATURAN LINE ± 0,5%
PERATURAN beban ± 2,0%
SETUP, BANGUNAN WAKTU 2500ms, 50ms/230VAC
WAKTU TAHAN (Typ.) 20ms / 230VAC
INPUT RANGE TEGANGAN 90 ~ 132VAC / 176 ~ 264VDC
JUMLAH FREKUENSI 47 ~ 63Hz
EFISIENSI (Tip.) 85%
AC ARUS (Tip.) 1.2A / 230VAC 0.6A / 230VAC
INRUSH AYEUNA (Tip.) 50A / 230VAC
LEAKAGE AYEUNA <2mA / 240VAC
PANGJAGAAN OVER beban 105 ~ 140% dipeunteun kakuatan kaluaran
Jinis panyalindungan: Modeu hiccup, pulih sacara otomatis saatos kaayaan sesar dipiceun
OVER voltase 115% ~ 135% tina tegangan kaluaran
Jinis panyalindungan: Modeu hiccup, pulih sacara otomatis saatos kaayaan sesar dipiceun
LUAR SUHU Pareuman tegangan O / P, pulih otomatis saatos suhu turun
LINGKUNGAN Gawé TEMP. -20 ~ +60°C (Tingali kurva derating)
Asor digawé 20 ~ 90% RH non-condensing
TEMP., Asor -20 ~ + 85 ° C, 10 ~ 95% RH
TEMP.KOEFISIEN ± 0,03%/°C (0~50°C)
GETERAN 10 ~ 500Hz, 3G 10 mnt./1siklus, 60 mnt.masing-masing sapanjang sumbu X, Y, Z
Kasalametan STANDAR Kasalametan U60950-1 disatujuan
TAHAN TEGANGAN Catetan 6 I/PO/P:3.0KVAC I/P-FG:2KVAC O/P-FG:0.5KVAC
Résistansi isolasi I/PO/P, I/P-FG, O/P-FG: 100M Ohms / 500VDC / 25°C/ 70% RH
LAIN MTBF 235K jam mnt.MIL-HDBK-217F (25°C)
DIMENSI 215 * 115 * 50mm (L * W * H)
PACKING 0,9 Kg;20pcs / 20Kg / 0.79CUFT
CATETAN 1. Sadaya parameter NOT husus disebutkeun diukur dina input 230VAC, dipeunteun beban sarta 25 ° C suhu ambient.
2. Ripple & noise diukur dina 20MHz rubakpita ku ngagunakeun 12" twisted pasangan-kawat terminated kalawan 0.1uf & 47uf kapasitor paralel.
3. kasabaran: ngawengku nyetél kasabaran, pangaturan garis tur pangaturan beban.

 

runtuyan model patali:

ASDHAJ

Aplikasi:

Loba dipaké dina: projector badag, Billboard, Lampu LED, médis, industri, kontrol prosés, test jeung alat ukur, Stepping mesin, mesin ukiran, layar tampilan, 3D Printer, sistem kaméra CCTV, Laptop, Audio, Telekomunikasi, STB, robot calakan. , Kontrol industri, jsb.

Prosés Produksi

Switch power supply1
Switch power supply2
Switch power supply3
1200W 2
Switch power supply5
Switch power supply6

Aplikasi pikeun catu daya

Applications1
Applications2
Applications3
Applications4
Applications5
Applications6
Applications7
Applications8

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami