DC 52V 3A 150W Ngalihkeun Power Supply Jeung PFC Fungsi

Katerangan pondok:

Huyssen Power's Switching power supply Input Voltage nyaéta tina 90-264VAC, 50-60Hz, sareng sababaraha modél nawiskeun pilihan kelas industri 277VAC atanapi langkung luhur, rentang kakuatan kaluaran ti 5W dugi ka 2,000W.Tegangan kaluaran ditawarkeun antara 3 ka 600VDC sareng seueur deui.

Salian rupa-rupa produk baku kami, kami ogé nyadiakeun ladenan catu daya ngaropéa, mangga ngahubungan kami langsung!


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

• Huyssen 52V Kaluaran Tegangan Power Supply

• Universal AC input / rentang pinuh: 90-264V

• Cooling ku convection hawa bébas

• Sadaya ngagunakeun 105 ° C hirup panjang kapasitor electrolytic

• Suhu operasi luhur nepi ka 70 ° C

• efisiensi High, hirup lila jeung reliabilitas tinggi

• indikator LED pikeun kakuatan on

• beban pinuh suhu luhur kaduruk-di, 100% kaduruk-di test

• Protections: sirkuit pondok / leuwih ayeuna / Overload / Leuwih tegangan

• 24 jaminan bulan

IMG_1206

spésifikasi:

Input

100~240VAC 47-63Hz

Input ayeuna

3.6A / 115VAC 1.8A / 230VAC

Arus inrush (Max.)

70A / 230VAC

Arus bocor (Max)

0.75mA / 240Vac

Kaluaran

52V3A 156W

Nyetél, waktos naék

2000ms, 30ms/230VAC 3000ms,30ms/115VAC (dina beban pinuh)

Tahan waktos

50ms / 230VAC 15ms / 115VAC (dina beban pinuh)

Gawé tem.& Kalembaban

0 ~ + 40 ℃ (Tingali "Kurva Derating"), 20% ~ 90% RH non-condensing

tem neundeun.& Kalembaban

- 20 ~ +85 ℃, 10 ~ 95% RH

Tém.koefisien

± 0,03% / ℃ (0 ~ 50 ℃)

Résistansi geter

10 ~ 500Hz, 2G 10min./1siklus, periode pikeun 60min.masing-masing sapanjang sumbu X, Y, Z

Tahan tegangan

I/PO/P:3KVAC I/P-PG:1.5KVAC O/P-PG:0.5KVAC

Standar kaamanan

Patuh kana EN60950-1, CCC GB4943, J60950-1

standar EMC

Patuh kana EN55022 classB EN61000-3-2.3 EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11

lalawanan insulasi

I / PO / P, I / P-FG, 50M Ohms / 500VDC / 25 ℃ / 70% RH

Leuwih beban

> 110% -175% modeu hiccup, Auto recovery

Leuwih tegangan

> 115% ~ 135%, laju kaluaran ayeuna (kakuatan konstan)

MTBF

≥7 1 1 Khrs MIL-HDBK-217F ( 25 ℃ )

Ukuran

112*73*40mm (L*W*H)

Bungkusan

Bisa ngaropéa

Catu daya kaluaran ganda seueur dianggo dina:

Lampu LED, percetakan 3D, Ngawaskeun alat kaamanan, alat-alat industri, jaringan komunikasi, routers, motor, kaméra, komputer tablet, parabot proyéksi, amplifier kakuatan, navigasi mesin terpadu, pangakuan raray, wangunan sistem interkom, jsb.

Aplikasi

Apparatus & instrument
Automatic control
Medical equipment
Military equipment
power system
beauty equipment
LCD & LED
Security monitoring system

Bungkusan & Pangiriman

by plane
by ship
by truck
power supply packing 500
ready to ship

Sertifikasi

Certifications1
Certifications8
Certifications7
Certifications2
Certifications3
Certifications5
Certifications6
Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami