catu daya DC Programmable 0-5000V 1A 5000W 5KW PSU

Katerangan pondok:

bubuka ringkes:

Séri ieu mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram dénsitas tinggi kalayan réspon gancang, akurasi kontrol anu saé sareng tampilan digital & rentang tegangan kaluaran anu lega, tegangan kaluaran maksimal tiasa dugi ka 20kV.

Ieu cocog pikeun-daya tinggi motor DC, compressors DC, ngecas kapasitor, kandaraan listrik, aerospace, énergi renewable, sarta server, nguji produk jeung kaduruk-di sepuh dina widang lianna.

Aya panganteur komunikasi lengkep, RS232, RS485 bisa dipilih, nu merenah pikeun monitoring jauh jeung programming.

 


Rincian produk

Tag produk

Video

Fitur:

• Ngadopsi desain layar warna badag, tampilan luhur-harti

• ripple low, noise low

• tegangan konstan jeung kaayaan kerja konstan ayeuna switch otomatis

• Rojongan sampling jauh, kaluaran leuwih akurat

• panyalindungan otomatis tina OVP / OCP / OPP / OTP / SCP

• kontrol kipas calakan, ngurangan bising jeung ngahemat énergi

• fungsi konci panel hareup pikeun nyegah misoperation

• 19 inci 3U chassis bisa dipasang dina rak nu

• Rojongan RS232 / RS485 sarta panganteur kontrol Ethernet

• Sistem operasi UI desain ikon datar, interaksi manusa-komputer leuwih nyaman

• LAN port jaringan dual, digabungkeun commissioning hiji jaringan nepi ka ahir

spésifikasi:

Modél

HSJ-5000-XXX

Modél (XXX kanggo tegangan)

24

60

100

120

150

2000

Tegangan Input

Pilihan:

1 Fase: AC110V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

1 Fase: AC220V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

3 Fase: AC380V ± 10%, 50Hz / 60Hz;

Tegangan Kaluaran (Vdc)

0-24V

0-50V

0-100V

0-120V

0-150V

0-2000V

Arus Kaluaran (Amp)

0-208A

0-100A

0-50A

0-42A

0-33.3A

0-2.5A

Tegangan kaluaran / adjustable ayeuna

Tegangan kaluaran rentang adjustable: 0 ~ Max tegangan

Output Ayeuna rentang adjustable: 10% tina max ayeuna ~ Max Ayeuna

Upami peryogi 0 ~ Max ayeuna, mangga ngahubungi sareng konfirmasi pabrik

Daya Kaluaran

5000W / 5KW

Peraturan beban

≤0,5% + 30mV

Ripple

≤0,5% + 10mVrms

Stabilitas catu daya

≤0,3% + 10mV

Tegangan |Akurasi Témbongkeun Ayeuna

Precision tabel 4 digit: ± 1% + 1 kecap (10%-100% rating)

Tegangan |Format tampilan nilai ayeuna

Format tampilan: 0.000 ~ 9999V;0,00 ~ 99,99V;0.0 ~ 999.9A;

Tegangan Kaluaran Overshoot

Bangun dina Perlindungan OVP kalayan tingkat + 5%

Suhu Operasi|Kalembaban

Suhu Operasi: (0 ~ 40) ℃;Kalembaban Operasi: 10% ~ 85% RH

Suhu Panyimpenan |Kalembaban

Suhu Panyimpenan: (-20~70) ℃;Kalembaban gudang: 10% ~ 90% RH

Protection Leuwih-Suhu

(75~85) C.

Mode Dissipation Panas / Modeu Cooling

Cooling hawa kapaksa

Efisiensi

≥88%

Mimitian-up Kaluaran tegangan setelan waktos

≤3S

Perlindungan

tegangan handap, leuwih tegangan, leuwih ayeuna, sirkuit pondok, overheating Protection

Catetan: lamun perlu tambahan Reverse Connection & Polaritas panyalindungan ngabalikeun kudu kontak pabrik ngaropéa

Kakuatan insulasi

Input kaluaran: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Input - cangkang mesin: AC1500V, 10mA, 1 menit;

Kaluaran - cangkang: AC1500V, 10mA, 1 menit

Résistansi insulasi

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ;

Input-Kaluaran ≥20MΩ.

MTTF

≥50000h

Dimensi / Beurat Net

483 * 575 * 135mm, NW: 23,5kg

Fungsi Remote Control Analog (Pilihanal)

Fungsi Remote Control (Pilihan)

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog kontrol tegangan kaluaran & ayeuna

0-5Vdc / 0-10Vdc sinyal analog pikeun maca-balik tegangan kaluaran & ayeuna

0-5Vdc / 0-10Vdc analog Pindah sinyal pikeun kaluaran kontrol ON / OFF

4-20mA sinyal analog kontrol tegangan kaluaran & ayeuna

RS232 / RS485 Komunikasi kontrol port ku komputer

bubuka produk:

8000W
Spésifikasi kakuatan 8000W DC (2)

fungsi:

● panyalindungan pondok-circuit: jangka panjang pondok-circuit atawa pondok-circuit ngamimitian anu diwenangkeun dina kaayaan kerja béda;

● Tegangan konstan sareng arus konstan: Nilai tegangan sareng arus terus-terusan disaluyukeun tina enol ka nilai anu dipeunteun, sareng tegangan konstan sareng arus konstan sacara otomatis dirobih;

● calakan: pilihan kontrol analog sarta sambungan purwakarta pikeun ngabentuk calakan dikawasa jarak jauh stabilized catu daya ayeuna;

● adaptability Strong: cocog pikeun sagala rupa beban, kinerja anu sarua alus teuing dina beban résistif, beban kapasitif jeung beban induktif;

● panyalindungan Overvoltage: Nilai panyalindungan tegangan téh terus adjustable ti 0 nepi ka 120% tina nilai dipeunteun, sarta tegangan kaluaran ngaleuwihan nilai panyalindungan tegangan pikeun panangtayungan lalampahan;

● Unggal catu daya boga spasi surplus kakuatan cukup pikeun mastikeun yén catu daya bisa mastikeun kinerja alus tur umur panjang nalika gawéna dina kakuatan pinuh pikeun lila.

Prosés Produksi

kakuatan tinggi 6000w 2
113
suplai kakuatan DC3
suplai kakuatan DC4
suplai kakuatan DC5
suplai kakuatan DC6
6000W 包装 3
出货1

Aplikasi pikeun catu daya

Aplikasi1
Aplikasi2
Aplikasi3
Aplikasi4
Aplikasi5
Aplikasi6
Aplikasi7
Aplikasi8

Bungkusan & Pangiriman

ku pesawat
ku kapal
ku treuk
suplai kakuatan kapal 6000W
siap dikirimkeun

Sertifikasi

Sertifikasi1
Sertifikasi8
Sertifikasi7
Sertifikasi2
Sertifikasi3
Sertifikasi5
Sertifikasi6
Sertifikasi4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami