IP67 LED Supir 5V 80A 400W Waterproof Power Supply Jeung PFC Fungsi

Katerangan pondok:

catu daya tegangan konstan ieu dirancang pikeun sagala rupa lampu LED, aplikasi tanda pindah jeung alat lianna.

Kalayan desain anu leutik sareng kompak, kipas-kirang, sareng tahan cai, aranjeunna cocog pikeun panggunaan di jero ruangan sareng di luar.

Kisaran kakuatan kaluaran ti 12 Watts dugi ka 1000 Watts, modélna lengkep, henteu sadayana didaptarkeun, mangga ngahubungi kami pikeun langkung seueur!


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur:

    • rentang input AC universal internasional (100-240VAC)

    • Sasuai jeung standar IEC60929 / IEC62386

    • fungsi Protection: panyalindungan circuit pondok / leuwih panyalindungan suhu / leuwih tegangan panyalindungan / overload panyalindungan

    Tingkat panyalindungan IP67, tiasa dipasang sareng dianggo di jero ruangan sareng di luar

    Bisa dilarapkeun ka garing / lembab / lingkungan hujan

    100% tés sepuh beban pinuh, garansi 3-5 taun

    Rojongan OEM ODM sareng kustomisasi jero sareng conto.

    • ripple kaluaran Low

    • Laju gagalna Low

    • Teu mangaruhan operasi normal produk éléktronik lianna

    48v400w2

    spésifikasi:

    MODEL

    FS-400-5

    FS-600-36

    OUTPUT tegangan DC 5V 36V
      dipeunteun ayeuna 80A 16.6A
      RANGE AYEUNA 0~80A 0 ~ 16,6A
      Kakuatan dipeunteun 400W 600W
      RIPPLE & NOISE (max) <1% <1%
      Total distorsi harmonik (THD) <10% (beban pinuh) <10% (beban pinuh)
      SETUP naek WAKTU 80ms / 110V, 220VAC
      WAKTU TAHAN (Typ.) 60ms / 110V, 220VAC
    INPUT RANGE TEGANGAN 180~265VAC
      JUMLAH FREKUENSI 50~60Hz
      FAKTOR DAYA (Tip.) > 0.6
      EFISIENSI (Tip.) > 85%
      AC ayeuna (Tip.) 0,92A / 110VAC, 0,86A / 220VAC
      INRUSH ARUS (Tip.) Mimitian tiis, 220VAC
    PANGJAGAAN sirkuit pondok Jinis panyalindungan: pulih sacara otomatis saatos kaayaan dipiceun
      Overload overload ditangtayungan @ 145-160% luhureun rating puncak
      Leuwih suhu Jinis panyalindungan: Pareuman tegangan o/p, hurungkeun deui pikeun dicabut
    LINGKUNGAN Gawé TEMP. -20 ~ + 60 ℃ (Tingali kurva derating beban kaluaran)
      Asor digawé 20 ~ 99% RH non-condensing (Waterproof IP67)
      TEMP., KELEMBAPAN -40 ~ + 80 ℃, 10 ~ 99% RH
    Kasalametan & EMC STANDAR Kasalametan Tanda CE (LVD)
      tahan tegangan Abdi / PO / P: 2KVAC IP-GND: 1.5KVAC
      Standar Uji EMC EN55015:2006;EN61547:1995+2000;EN61000-3-2:2006
        EN61000-3-3:1995+A2:2005;EN61346-1:2001;EN61347-2-13:2006
    LAIN UKURAN 250 * 75 * 40 mm
      beurat 1,9 kg

    Aplikasi:

    Lega dilarapkeun ka: lampu torowongan, lampu iklan, alat terminal timer jasa, alat médis, lampu neon, lampu panggung, LED mintonkeun, lampu jalan LED, lampu munara, downlights, lampu siling, lampu panel, lampu caah, lampu washer témbok, lampu stadion jeung fixtures cahaya outdoor séjén.

    Catetan: Ayeuna, maksimumkaluarankakuatan catu daya waterproof urang téh 1000W, ngarojong kustomisasi

    Prosés Produksi

    5V60A12
    IP67 waterproof power supply2
    IP67 waterproof power supply3
    IP67 waterproof power supply6
    IP67 waterproof power supply5
    IP67 waterproof power supply4

    Aplikasi pikeun catu daya

    application1
    application2
    application3
    application4
    application5
    application6
    application6
    application7

    Bungkusan & Pangiriman

    by plane
    by ship
    by truck
    waterproof packing
    ready to ship

    Sertifikasi

    Certifications1
    Certifications8
    Certifications7
    Certifications2
    Certifications3
    Certifications5
    Certifications6
    Certifications4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami